برای بررسی وضعیت فنی نساجی، سری به مرجع آماری و فنی فوتبال ایران یعنی سایت متریکا زدیم که نتیجه مشاهدات را در آیتمهای زیر میخوانید.
نساجی بعد از ۹ هفته عدم نتیجه گیری مقصر اصلی اش را شناخته و قطعا حمید مطهری سرمربی ناموفق این تیم مقصر اصلی این ناکامی بزرگ است و لازم است تغییری در کادر فنی این باشگاه ایجاد گردد.
شصت سال پیش و در تابستان ۱۹۶۲ بلا گوتمن مربی مجارستانی نفرین معروفش را در حق باشگاه بنفیکا لیسبون پرتغال انجام داد.
شاید هیچکدوم از این سه تیم این دوره هم قهرمان نشوند، اما مطمئنم برای آیندهای که خیلی هم دیر نیست، سرمایه گذاری و برنامه ریزی دارند.
سومین شب از دور سوم مرحله ی گروهی جام جهانی قطر دست خوش حوادث عجیبی بود که اوج این حوادث، حذف آلمان از مرحله ی گروهی جام برای دومین بار متوالی بود.
به گزارش مازنداسپرت؛ کیروش؛ بازی ایران در مقابل آمریکا نمود کامل تمام داشته های کیروش بود؛ یعنی عقب نشینی در نیمه ی خودی و حتی گاها یک سوم دفاعی، تصاحب توپ در زمان اشتباهات و یا عقیم ماندن حملات آمریکا و انتقال بلند توپ جهت ترتیب دادن ضد حملات. عینا همان نسخه ای که در […]
ما زمانی باختیم که «اخلاق» را رو زیر پا گذاشتیم. زمانی باختیم که «لقمه آماده اسکوچیچ» را بر دهان «پیرمرد پرتغالی» گذاشتیم. زمانی حذف شدیم که همین پیرمرد بجای انگیزه دادن به دروازبان جوانش، دستش را به سرش کوبید!
نخستین بازی تیم ایران در جام جهانی قطر، یک شکست همه جانبه برای کادرفنی و فدراسیون فوتبال بود.
ارتقاء سطح مهارت فنی مدیران ورزشی موجب پویایی و توسعه سازمان ها و باشگاههای ورزشی میشود.
با انتخـاب دکتر سجادی در دولت سیزدهم به عنوان وزیر ورزش و جوانان بسیار خوشبین هستیم که راه آغاز شده توسط مدیر جوان و توانمند همچون دکتر رنگرز در ورزش استان مازندران ادامه یابد، راهی که با سختی های فراوان آغاز شد و حالا در میانه آن طراوت و توسعه ای قابل لمس را در فضای ورزش استان احساس می کنیم.
شکست و نتایج ضعیف تیم ملی فوتسال در جام جهانی و حمایت های یک طرفه از سرمربی تیم ملی ، تحلیل فنی از سوی یکی از مربیان و کارشناسان فوتسال مازندران در این باب برای ما ارسال شد که در ادامه میخوانید.
در آستانه انتخابات بزرگ هیات فوتبال مازندران و حواشی اخیر حمایت های یک طرفه رئیس فعلی از یک کاندید خاص، دلنوشته ای از سوی یکی از مربیان و کارشناسان فوتبال مازندران در این باب برای ما ارسال شد که در ادامه میخوانید.
استادیوم ۵ هزار نفری آمل در مرکز شهر حتی با تبدیل شدن به پروژه ملی اندرخم کوچه “چه کنم، چه کنم” جا مانده و حدود ۱۶ سال است که گامهای مسؤولان کشوری، استانی و منطقهای را به خود دید ولی این گامها کارساز نبود.
سخنان رهبر معظم انقلاب مهر تأیید دیگری بر تأکیدات همیشگی ایشان نسبت به نقش جوانان در ساختن آینده ایران، پیشبرد گام دوم انقلاب و لزوم بهرهوری از ظرفیتهای آنان محسوب میشود. ایشان در بیانیه گام دوم انقلاب، از جوانان به عنوان فرصت ارزشمند و ظرفیت امید بخش کشور یاد کردند.
شنیده شده در شهرهای مختلف استان مازندران و مخصوصا شهرهای مهم و مرکزی استان، سیاسیونی که قصد ورود به شورای شهر را دارند به دنبال پست هیأتهای ورزشی هستند.
بحث قومی گرایی و صحبت از شرق و غرب این روزها نقل محافل ورزشی هاست، مجادله ای بچگانه است که بعیید میدانیم رنگرز با این تجربه بالا بخواهد اسیر این سیاهنمایی ها شود و برنامه های خودش را بر پایه حذف شرقی ها و استفاده تمام و کمال از غربی ها بچیند.
وقتی صحبت از امکانات ورزشی به میان می آید، خاطره وجود پروژه های نیمه تمام در ما زنده می شود. پروژه هایی که برخی از آنان عمرشان به بیش از ۴۰ سال می رسد و اکنون باید مجدد بازسازی یا تخریب و نوسازی شوند در حالی که هیچ گاه مورد بهره برداری قرار نگرفته اند.
نه نیاز به هزینه دارد و نه مکان ویژه ای می خواهد، اما فعالیت بدنی متوسط به حدی پشت گوش انداخته شده است که تلفات آن در یک تا دو دهه آینده یقه و جان جامعه ایرانی را می گیرد!
یکی از ناجیان غریق می گوید: «۲ ماه است که امروز و فردا میکنند و حقوق ما پرداخت نشده است. ماههای تیر و شهریور حقوق دریافت نکردیم. حقوق خرداد و مرداد را هم نصفه و نیمهدریافت کردهایم. تا کی باید ما این مدلی پیش برویم!؟»
بر اساس یک پژوهش علل نبود بازار کار مناسب برای دانش آموختگان رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی بررسی و بهترین راهکار برای برون رفت از این مسئله ارائه شد.